Annuleringsverzekering

Vrijwel iedere ervaren reiziger sluit bij de reis een annuleringsverzekering af. Bij ‘last minute’ boekingen gebeurt dit minder. Toch is het verstandig om ook dan een annuleringsherverzekering af te sluiten. Deze dekt namelijk niet alleen de annuleringskosten als u uw reis moet uitstellen of annuleren wegens bv. overlijden, ernstige ziekte of ernstig letsel door een ongeval van een partner of familie, zwangerschap, een onverwachte nieuwe woning of als u plotseling werkloos wordt maar ook bij het afbreken van de reis worden de niet gebruikte reisdagen vergoed. En er is een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

Bij de Garantie-Annulering wordt zelfs de hele reissom vergoedt, ook als u maar een deel van de reis mist! Een prettige zekerheid.

 

De standaard dekking kunt u uitbreiden met de module ‘Waarnemer’. Een waarnemer is iemand die bijvoorbeeld uw taken waarneemt tijdens uw vakantie, maar ook een verzorger van uw huis, huisdieren of planten. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk, waardoor eigenlijk alle specifieke redenen om te moeten annuleren, kunnen worden verzekerd.

 

De premie voor de Garantie-Annulering bedraagt 6% van de reissom. Mocht u extra mensen willen verzekeren (waarnemers) dan betaalt u 1% extra per persoon. Samengestelde reis 1% extra persoon. De poliskosten bedragen € 3,50. Over de premie en kosten betaalt u 9,7% assurantiebelasting. “de assurantiebelasting is onder voorbehoud van wettelijke tariefswijzigingen”

Website door Roeven-ICT ©