Groeps- en Schoolreisverzekering

Dé verzekering voor groepen en schoolreisjes. U gaat met een groep (schoolkinderen) of volwassenen op reis en u heeft de leiding. Een hele verantwoordelijkheid. Voor de beste voorbereiding sluit u een passende reisverzekering af. Met de Groeps- & Schoolreisverzekering is de hele groep goed verzekerd. Een geruststellende gedachte voor u en de thuisblijvers.

 

U kunt de Groeps- & Schoolreisverzekering afsluiten voor grote en kleine

groepen. Tevens heeft u binnen de Groeps- & Schoolreisverzekering de mogelijkheid de basisdekking uit te breiden naar een uitgebreide verzekering U kiest dus zelf hoe goed u uw groep wilt verzekeren!

 

De Groeps- & Schoolreisverzekering biedt tevens de mogelijkheid in een BENELUX als Europa dekking. Bij de Europa dekking behoren ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en alle niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

 

Geneeskundige kosten

Stel dat iemand in de groep naar het ziekenhuis moet of medicijnen nodig heeft.Dat is geen pretje in een onbekend land. Met de Groeps- & schoolreisverzekering kunt u altijd terugvallen op de Europeesche verzekering. En u hoeft zich geen zorgen te maken om geld. De Europeesche verzekering vergoedt de noodzakelijke geneeskundige kosten en er is géén eigen risico.

Website door Roeven-ICT ©