Reisverzekering

Iedereen die op vakantie gaat wil eigenlijk maar één ding: honderd procent vakantieplezier. Dat kan met de reisverzekering van de Europeesche. Een verzekering op maat, waarbij u bij pech, ongeval of calamiteit altijd kunt rekenen op snelle, professionele hulp van de Europeesche Hulplijn, wereldwijd.

 

De Europeesche Hulplijn

De hulplijn staat dag en nacht voor u klaar. De medewerkers kunnen u met medisch advies ter zijde staan en kennen de weg naar de juiste artsen of ziekenhuizen in uw vakantieomgeving. Ook voor hulp bij pech of ongeval staat de Europeesche Hulplijn u vakkundig te woord.

 

De basisdekking vormt het uitgangspunt van de verzekering en omvat de onderdelen: Personenhulpverlening, Bagage, Buitengewone kosten, Telecommunicatiekosten en Schade logiesverblijven.

Natuurlijk kunt u de basisdekking uitbreiden met zaken die voor u ook belangrijk zijn. U betaalt uiteraard alleen voor de uitbreiding die u kiest.

De reisverzekering kent de volgende uitbreidingen: Geneeskundige kosten, Ongevallen, Rechtsbijstand, Geld, Hulp & Huur Vervoermiddel, (Winter)sport, Extra Sportuitrusting. Wilt u de meest complete reisverzekering? Kies dan voor de Topdekking.

 

Topdekking

De Topdekking kent hogere verzekerde bedragen én ook nog eens 2 jaar nieuwwaarde voor bagage. Geneeskundige kosten voor huisdieren zijn ook verzekerd.

 

Sport of spel: basis of uitbreiding

In de basisdekking is bijna iedere sport standaard verzekerd wanneer deze tijdens de vakantie incidenteel wordt beoefend. Langlaufen, duiken, schaatsen en sleeën door kinderen tot 14 jaar zijn altijd verzekerd. Staat een vakantie geheel in het teken van (winter)sport, zoals een skivakantie, dan is de (winter-) sportdekking een welkome aanvulling om zeker te zijn van de juiste dekking.

 

Extra Sportuitrusting: wie een kostbare sportuitrusting (bijvoorbeeld fiets) meeneemt, kan het verzekerde bedrag voor bagage uitbreiden met maar liefst € 2.500,-.

Website door Roeven-ICT ©